Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Тук ще публикувам откъси от непреведените книги на Рудолф Щайнер, както и други тематично свързани материали, неизвестни у нас.
Автор: anthroposophie Категория: История
Прочетен: 836774 Постинги: 459 Коментари: 15
Постинги в блога от 10.05.2020 г.
Авторът на статията, американският полковник о.з. Остин Бей, е преподавател по теория на стратегията в Тексаския университет. Макар да е кратко, изложението му показва много добро ориентиране в настоящата ситуация с пандемията и последствията й за китайските стратегически планове. Друг е въпросът по какъв начин официална Америка ще използва това разбиране в бъдеще - дали за доброто на целия свят или за своите егоистични интереси. Засега отгоре "отсвириха" луциферичен Китай и дадоха на хората нов шанс за обръщане към Духа. Дали обаче те ще го използват или ще постелят червения килим пред идващия Ариман? Ще видим.

https://www.epochtimes.de/meinung/gastkommentar/warum-der-wuhan-virus-die-imperialen-traeume-der-kommunistischen-partei-chinas-bedroht-a3236108.html

Ако започне да действа, свободният свят има възможност да изхвърли още една комунистическа диктатура на Карл Марксовото бунище на историята и да избегне войната с една тоталитарна свръхсила около 2035г. ККП знае, че пандемията от Ковид-19 извади на светло [плановете за] нейната имперска война за завладяване на света, поради което тя трескаво се е заела да ограничи психологическите и политически щети. Защо? Целта на Пекин беше стратегически разкрита поне 10 години по-рано.

Само ако партията и императорът/президентът/диктаторът Си Дзинпин имаха още десет години, в които да продължи: 

нарастването на брутния вътрешен продукт, 
военната модернизация, кражбата на интелектуална собственост, търговската манипулация, подкупите на корумпирани политици от ЕС и Америка и учени от “Айви Лийг” (включваща осем частни университета Харвард), манипулирането на елитните американски медии, информационната война, насочена към подкопаване на демокрацията и свободата на словото; 

само с още 10 -15 години неограничена война "по всички операционни линии", Китай би могъл да лиши Америка от боеспособност и да се сдобие с военна мощ, за да доминира в Азия и западната част на Тихия океан. Ако ККП успее да постигне стратегическо господство в Азия в областта на дипломацията, информацията, военното дело и икономиката, то Китай би могъл да свали маските на своите възмутителни операционни линии в икономиката, медиите, политиката, науката и културата, които прикриват стратегическата експанзия.

За съжаление пандемията Ухан излага на риск стратегическия план на ККП да управлява света. Да, наречете я “пандемията Ухан”, да върви по дяволите блюдолизецът от администрацията на Обама Бен Родос, който осъжда името като расистко! Родос е служител на Пътя на коприната и е тежко обременен политически.  Вирус на Ебола? Ебола е река в Конго. Олд Лайм (откъдето идва името на Лаймската болест) е град в Кънектикът. Родос пее песента на китайската информационна война. Това не е клевета, това е факт. Болестта, която ни порази, произхожда от китайския град Ухан и това е произход, а не етническа клевета.

Родос ни дава поучителен пример за една схема от информационната война на ККП, която има за цел да сее съмнение и раздори. Ковид-19 е едно приспиващо, антисептично и далечно име, което прикрива информационната война, за да се спечели време и да се избегнат последствията. Името Ухан идентифицира извършителя. ККП знае, че сегашните настроения срещу китайските комунисти са най-отрицателните след клането на площад Тянанмън през 1989 г.

Друга слабост ни разкрива фактът, че ККП е изправена пред проблеми в Китай, защото китайският народ знае кой е наредил клането на Тянанмън.

Вестник “Daily Telegraph” от Австралия публикува статия, основаваща се на анализ от 15 страници, който документира лъжите на ККП за вируса Ухан. Моето резюме е следното: “Правителството на Китай прикри вируса, като накара лекарите да мълчат или ги “изчезна”, унищожи доказателства [...] и отказа да предостави живи проби на международни учени [които разработват ваксини] ". Резюме на злото: ККП съзнателно застраши други страни.

Материалът на “Telegraph” подкрепя изявлението на държавния секретар на САЩ Майк Помпео, направено по време на интервю за ABC News: Има "сериозни доказателства", че пандемията е започнала в биологична лаборатория в Ухан. Той добави: "Китай и в миналото е заразявал света и лабораториите му са били нискокачествени." Помпео не нарече вируса “биологично оръжие” - тоест, вирус, който е създаден от човека. Вероятно некомпетентността и глупостта на служителите в лабораторията са причината за разпространението на патогена.

Само това обаче подкопава твърдението на ККП, че китайската система е по-добра от всички останали по света.

Ръководството на ККП излъга за вируса, отрече избухването на епидемията и понеже се провали, му позволи да зарази целия свят. Според сметките на ККП всяка държава трябва да понесе медицинските и икономическите последици, така че имперският план на Китай да не претърпи сериозни неуспехи. Но има една грешка в изчисленията: макар пандемията да предизвика в целия свят опустошения като след война, лъжата на ККП беше разкрита.

Светът трябва да потърси смета от ККП. Оперативните търговски ползи и системите за кражба на интелектуална собственост, които континентален Китай използва от 1978г. и при всички случаи след присъединяването си към Световната търговска организация през декември 2001г., трябва да бъдат прекратени. Компаниите от континентален Китай в крайна сметка обслужват интересите на ККП и както в страната, така и в чужбина, са поделения на китайското разузнаване.

Пекин промени икономическата структура на Китай, за да отговори на изискванията на Световната търговска организация. Кризата с вируса от Ухан обаче показва, че ККП не се е променила. Затова накажете Китай! Направете го за световния мир през 2035г.!
Категория: История
Прочетен: 1410 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 10.05.2020 21:29
Търсене

За този блог
Автор: anthroposophie
Категория: История
Прочетен: 836774
Постинги: 459
Коментари: 15
Гласове: 6195
Календар
«  Май, 2020  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031