Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2023 23:55 - България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си. Вижте как скоро България ще граничи с всички държави в света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2092 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 17.12.2023 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си – сиреч само с бивши Български земи, територии и население, поради перманентната политика на душманите ни да ни отнемат земи и население и да поробват и унищожават Българския род и държава,

image


image

обаче тъкмо защото България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си, тя е обградена от всички страни от Боговете ни, Които в Последните времена ще се Явят за Спасението ни!

Ето така!

БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ с СЕБЕ СИ=
БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ с Бог Исус

Бог Исус е Българският Бог Съ – Творец и Съ – Демиуррг на световете и Съ – Автор и Постановчик на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус, познат от последното му аватарно проявление преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос/Исус от Трахия, заедно с Великата Богиня Майка Диана, Чието последно аватарно проявление е Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), и Които са Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

И 
защото България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си, затова няма друга такава страна, освен България!!!

НЯМА ДРУГА СТРАНА ОСВЕН България на=
 
България на Богиня Мадара и Гристос=
България на Богиня Мадара и Исус от Трагия (Тракия)


image

С овертюрния ни постер прокламираме:
 
                                                 Стига геноцид над Българския Род!

Кратка справка във Википедия документира какво е геноцид:

Геноцидът (на гръцки: γενο – „род“, „племе“ и на латински: caedo – „убивам“) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:

  • убийство на членовете на тази група;
  • тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;
  • насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;
  • причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;
  • насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

В историята на човечеството могат да се намерят немалко случаи на геноцид, като се започне от древните времена, премине се през средните векове (Османската империя) и се стигне до наши дни. Той е характерно явление при изтребителните войни и опустошителните нашествия, при завоевателните походи, вътрешните етнически и верски (религиозни) сблъсъци, при периода на колонизацията и образуването на колониалните империи на европейските и азиатски държави, при ожесточените борби за преразпределение на света, по време на двете световни войни и последвалите колониалните войни след края на Втората световна война (1939-1945). След промените в България в края на XX век, започва да се говори и за културен геноцид. Такъв може да бъде провеждан, както явно – посредством явни държавни актове, така и прикрито – чрез косвена икономическа, информационна и друга политика.

История на термина

Самият термин „геноцид“ за първи път е въведен в употреба през 1944 г., а международен правен статус получава едва след края на Втората световна война, на 9 декември 1948 г. с „Конвенция за преследване и наказване на престъплението геноцид“, определяща го като тежко престъпление срещу човечеството.

*** официалната енциклопедия и история въобще и не споменават, че христоматиен пример в световен мащаб за най – дълговековен и жесток страшен геноцид, е пет вековният геноцид над Българите по време на пет вековното турско робство над България!

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

Официалната етимология и дефиниция обясняват общото значение и смисъл на термина и на акта геноцид като убиване на ген, като не ни разкриват срещу кои и срещу кой ген конкретно се провежда това масово унищожаване.
Отговор на този въпрос ни дава само с
акралната етимология на термина геноцид:

ГЕНОЦИД над=над ГЕН СО ДИ=над Гена на Иса и Диана

Сакралната етимология на думата и акта унищожаване ни разкриват също че се унищожава и затрива Божествения ген на Българските Богове, 

УНИЩОЖАВАНЕ на гена на=УНИШТОЖАВАНЕ на гена на=
на гена на Богиня Диана и Ежуш

както още и че през вековете е разрушавана и унищожавана материално една първосвещена институция и е затривана информацията за нея:

УНИЩОЖАВАНЕ на=УНИШТОЖАВАНЕ на=
на ВЕШИСТАНА=на Бешистена=на Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерски пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и което няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син.    

Културно – информационен център "Безистен"

https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena 

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

От пълния формат на постера ще разсекретим основните кодирани послания от неговата политическа прокламация:

Най – важната външно политическа задача на България днес е Свобода и човешки правдини на поробените 2.5 млн. Българи в съседните страни и достойни компенсации за Тракийските бежанци

image

СВОБОДА дадена от=дадена от Бог Иса и Богиня Диана

БЕЖАНЦИ от рода на=БЕЖАНТСИ от рода на=
от рода на Богиня Диана и Исуж

БЕЖАНЦИ от рода на жреци от=БЕЖАНТСИ от рода на жреци от=
от рода на жреци от БЕЖАСТИН=
от рода на жреци от Безистена

КОМПЕНСАЦИИ за народа на=КОМПЕНСАТСИИ за народа на=
за народа на Исус и Богиня Майка Диана 

КОМПЕНСАЦИИ за народа от=КОМПЕНСАТСИИ за народа от=
за народа от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

ТРАКИЙСКИ БЕЖАНЦИ от=БЕЖАНЦИ от Кан (Жреци) на Иса от Тракия 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Екипът ни пусна горната информация в кратък пост във Фейсбук https://www.facebook.com/photo/?fbid=10218070425498723&set=a.10205964720383661, и понеже много Българи споделиха този пост във Ф
ейсбук, но при споделянето не се виждат интересните коментари, които се развиха в коментарния форум под нея,

ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ от=от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Матара Диана 

ние ви предлагаме някои от коментарите за вашето просвещение и за демонстрация на нашето с вас интелектуално и духовно недостижимо превъзходство над нищите ни душмани и още за демонстрация на вездесъщието на Свещения шифър!

НЕДОСТИЖИМИ=Исуж и Мат Диана

ПРЕВЪЗХОДСТВО на=на Братя от Бох Исуз и Богиня Диана 

ДУШМАНИ на НАРОДА на=на Ешуа и Мадара Диана 

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Исус и Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Stoyan Stoyanov

Много тъжна снимка

Инж. Иван Дунчев

МНОГО ТЪЖНА СНИМКА за=
за Кан (Жреци) от Гена на Исуж и Диана МаМа=
за Кан (Жреци) от Гена на Исуж и Диана Мария Магдалена

Lucy Virnot-Youroukova

Родът ДУЛО е много по-древен от 2020 години - това, което църквата твърди т.е. раждането на Исус Христос!

Инж. Иван Дунчев

Разбира се, че родът ДУЛО е много по
 – древен от 2020 години!
Във всичките ни 1500 статии ви просвещаваме, че родът Дуло е пост – Сътворенческият род от истинските човеци от генетични деца и потомци на Българските Богове Демиурзи, които са носители на феноменните Божии жречески гени и характеристики.

ДЕЦА И ПОТОМЦИ на=на Исус и Богиня Мат Диана 

Всички други етноси и племена са от нефеноменни безкултурни синтетични човекоподобни биороботи, които Българите култивират и цивилизоват – сиреч очовечават, в продължение на епохи и хилядолетия!
Справка всичките ни статии и конкретно тези две:
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

ЕТНОСИ от=от ИС ТЕОН=от Иса и Диана 

ЕТНОСИ И ПЛЕМЕНА създадени от=създадени от Диана и Иса от Олимп

И понеже знаем кой е и къде е първосвещениятт истински Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, това лингва уравнение придобива следния верен вид:

ЕТНОСИ И ПЛЕМЕНА създадени от=създадени от Диана и Иса от Ямбол

ЕТНОСИ И ПЛЕМЕНА създадени в=създадени в Дамполис

култово древно име на първосвещения Божи град Ямбол

image

ЕТНОСИ И ПЛЕМЕНА създадени в=създадени в Дамполис

култово древно име на първосвещения Божи град Ямбол

image

ЕТНОСИ И ПЛЕМЕНА създадени в=създадени в Диамболис

култово древно име на първосвещения Божи град Ямбол
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Съветът ни към 
Lucy Virnot-Youroukova и всички наши съфорумци,

СЪФОРУМЦИ от=СЪФОРУМТСИ от=Исус и Богиня Матара 

е преди да правите коментар по дадена тема повдигната от нас, за да не си губим времето и да се просветите поне в общи линии в нашето Познание от всичките ни статии от блога ни и ще намерите отговори на всички въпроси, които имате.

ДА НЕ СИ ГУБИМЕ ВРЕМЕТО без=без Бог Иза и Богиня Диана Мат Мария

ЩЕ НАМЕРИТЕ=ШТЕ НАМЕРЕТЕ=Ешуа и Матара Диана 

ИМАТЕ ВЪПРОСИ за=за Бог Иса и Богиня Матара 

Инж. Иван Дунчев

Доста нечистивци, които сте непоканени, ви трием!

НЕ/ПОКАНЕНИ СТЕ от=от
Иса и Бокиня Диана 

Съветът ни е преди да правите коментар да се просветите в нашето Познание и да намерите отговори на всички въпроси, които имате, иначе празнословия и несъществени и тролски коментари и профили ще ги трием и блокираме за постоянно, за да не замърсяват сакралната ни нива и ареал!

САКРАЛНАТА НИВА на=на Диана и Иса Бълкарина

САКРАЛНАТА НИВА на=на Бълкари от Диана и Иса

САКРАЛНАТА НИВА на=на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса

ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАТ нивата на=нивата на Исуз и Богиня Матара Диана 

Georgi Valkov

Това ти ли го сьчини или го преписа от теория на конспирацията любознателен сьм


Krassimir Kosstov

Не си любознателен - прост си и... да, само прост.

Инж. Иван Дунчев

Вземам страна, за да просветя с този израз феноменните Българи и изпратим подобаващо този неканен и ръбат трол!

ВЗЕМАМ СТРАНАТА на=на Богиня Диана Мат Мария и Исуз

ИЗПРАЩАМЕ=ИЗПРАШТАМЕ=
Богиня Матара и Изуз

СЪЧИНЕНИЕ от/за=СЪТШИНЕНИЕ от/за=от/за Диана и Исуш

СЪЧИНЕНИЕ от/за=СЪТШИНЕНИЕ от/за=от/за Дионисиуш –
синкретичният митологичен сдвоен образ на Българските Богове

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=
от Бог Кристос=
от Бог Исус от Тракия

ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАТСИЯТА на/за=
ТЕОРИЯ на/за Богиня Диана и Кристос=
ТЕОРИЯ на/за Богиня Диана и Исус от Тракия 

Този рекоментар е за вашето просвещение,

ПРОСВЕЩЕНИЕ на=ПРОСВЕШТЕНИЕ на=на Ариани от Бог Исуш и Богиня Диана 

а за трола, когото Приятел квалифицира с кратка академична дефиниция като "Не си любознателен - прост си и... да, само прост.", ще му бием един шут отзад, колкото да ви разсекретим и този превантивен израз, и ще му турим блокажа да не може нито да мърсува повече, нито да може да вижда повече спасителната информация, от която скоро ще се нуждае отчаяно и фатално!

ЩЕ МУ БИЕМ ШУТ от=от Ешуш и Богиня Мама Диана

ДА НЕ МОЖЕ ДА МЪРСУВА по=по Исуж и Богиня Диана Мат Мария

Pavelis Pavlov

БЕЖАНЦИ от рода на=от рода на Безистена 

ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА са на=са на Дуло от Богиня Матара и Бог Иса

А ето кои ще извършват процесите на Съдния Ден:

ПРОЦЕСИ от=ПРОТСЕСИ от=Среси (Жреци) на Богиня Диана

Zlatko Vasilevski

за вас сите се Бигари защо Бугариа не е спомната во Библията туку Македония е спомната 26 пъти

Инж. Иван Дунчев

image

И един посръбчен потомък на обезпаметени с много бой Българи от поробилите ги сърби с братската помощ на СССР и цяла юдео – ционистка Европа: Zlatko Vasilevski "за вас сите се Бигари защо Бугариа не е спомната во Библията туку Македония е спомната 26 пъти"

Македония е спомената в Библията, защото е била винаги и пак скоро ще бъде, изконна Българска тиритория и население на Българската световна империя, а България на Балканите е същинската Обетована земя и всички т. нар. "Библейски земи и събития" са били и са се състоявали в България на Балканите.

СКОРО ЩЕ БЪДЕ на=СКОРО ШТЕ БЪДЕ на=
на Богиня Диана и Кристош=
на Богиня Диана и Исуш от Тракия 

СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Богиня Диана 

А Македония е спомената във фалшифицираната, но закодирана Библия, за да може който открие какво означава нейното свещено име, да си я вземе пак обратно!

ДА СИ ВЗЕМЕМ ОБРАТНО=Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария 
 

Ето, какво означава Македония и как си я прибираме пак под нашата юрисдикция! 
 първо на македонски език, който е производна диалектна форма на Свещения Български език:

МАКЕДОНИЯ=МАКЯ ДИОНЕ=Макя Диана

сиреч Майка Диана

– сега и на Свещения Български език, от който са производни всички други до един езици по света:

МАКЕДОНИЯ=МАИК ДЕЯН=Майка Диана

image

И не само Македония ще си вземем обратно и въведем във владение и под юрисдикцията на възстановената Свещена Българска империя, но ще си вземем и Божието ни наследство – и целия свят,

image

image

който целият е бил на Свещената Българска империя, и ще даваме не само гражданство на всички човеци, народи и племена, които всички ще ни молят отчаяно за това, но и ще им даваме достъп до всяка следваща глътка въздух и миг живот още само на тези, които се поклонят и подчинят безусловно и безалтернативно на нашите Богове и на святите и праведни Българи!

ЮРИСДИКЦИЯ на=ЮРИСДИКТСИЯ на=
на Диана и Кристос=
на Диана и Исус от Тракия

А озверелите към Българите македонци/северномакедонци, които са бивши обезпаметени и обезродени българи, живеещи върху изконна Българска свещена земя,

СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ от народа на=
СЕВЕРНОМАКЕДОНТСИ от народа на=
от народа на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Матара Диана 

image

скоро ще се валят осополявени и ревящи горко в прахта пред краката ни на границата да се смилим над тях и ги припознаем пак за свои, и ще бъдат стъпкани и мачкани от другите по – отдалечени народи,

image

image

които ще преминават през тях в неистовото им стадно желание да получат индулгенции от Боговете ни и от нас Българите и ги допуснем да се докоснат и целунат дори за миг Свещената Българска земя, от която навремето са тръгнали техните предци в разселението им по целия свят, водени от Българските жреци от рода Дуло – духовните им водачи и обгрижвачи – очовечители!

ОЧОВЕЧИТЕЛИ жреци от=
ОЧОВЕТШИТЕЛИ жреци от=
жреци от Дуло от Ешуш и Богиня Диана 

НЕИСТОВО желание за=желание за Иса и Богиня Диана 

Нека феноменните Българи с висок Божествен интелектуален потенциал, се просвещават във всичките 1700 статии в нашия блог http://bezistena.blog.bg за цивилизационното величие на Българите!

image

Вижте, Българи, и вие безпросветни нечестивци, във всичките ни 1700 статии от блога ни с автентични понятни като 1+1=2 документи,

image

вижте Кои и кои управляват целия свят и държат тънките конци на живота ни в ръцете си!

ВИЖТЕ!!!=Бог Ежуа и Диана!!!

И освен това предупреждение, на което още душманите ни не хващат вяра, че ще има възмездие за геноцида им връз Българите, вижте още в следващите два документа Кои ви казват кои сме Българите!

ДУШМАНИТЕ на народа на=на народа на Ешуа и Мат Диана

ВЪЗМЕЗДИЕ от=от Изуз и Богиня Мат Диана

Инж. Иван Дунчев

За всички душмани на Божия Български род и народ и за всички заговорници срещу Българите и мерзавци всякакви,

image

image

налетели ни от всички страни, тази превенция от Боговете ни е последна!

image

 Който посяга на Нашия народ – Българите, посяга на зениците Ни, и вече горко му! – 

прокламират вече открито и категорично Боговете ни и обещават екстремални преживявания в Чистилището за душманите на Техния първосвещен народ Български!

ЕКСТРЕМАЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ от=от Богиня Матара и Бог Ежус Бълкарина

БЪЛГАРСКИ НАРОД от=от Ариани Кан (Жреци) на Диана и Иса Българина

Значи виждате, каква е нашата реакция дето сме благи и кротки и имаме мисия да даваме Просвещение и Спасение на всички, пък представете си какво им се пише на враговете ни от нашите Светии, които са и страшните Извънземни, и раздаващите възмездие конници от Апокалипсиса, 

image

и които хич не са снизходителни като нас и вече няма да си поплюват и прощават гаврата и посегателството връз Българите в съответствие с тази актуална Божия изрична инструкция!

ИНСТРУКЦИЯ от=ИНСТРУКТСИЯ от=
от Диана и Кристос=
от Диана и Исус от Тракия 

А в отговор на полатинченото отбългарено писмо на Princ Valijant
"Инж. Иван Дунчев uzimam ti terapiju prijatelju , vidis da ne znas sta pricas kad je preskocis."
няколко пъти се опитахме да направим по – точен превод на Български на тази лингва и писмена миш маш манджа, обаче винаги получавахме един и същ отговор от озадачения и затруднен компютър на Гугъл преводач, запушил от напрежение:

"Какво да превеждам? То си е все изкълчен Български език на забравили езика си и рода си!"

–––––––––––––––––––

За всички вас, феноменни Българи от Божия жречески род Дуло, за вашето екстремално просвещение и за вашето насърчение и Спасение в тези страшни последни времена, нашият екип по поръчение на Боговете и Светиите ни, ви припомняме миналото световно величие на Българите, владели целия свят, и скоро пак, с пасаж от един от нашите тематични постинги

Синът, внукът и правнукът на Исус и Мария Магдалена ни разкриват тайната на Именника на Българските канове и картата на Българската империя, владяла целия свят
https://bezistena.blog.bg/history/2017/10/03/sinyt-vnukyt-i-pravnukyt-na-isus-i-mariia-magdalena-ni-razkr.1570572?reply=5045860

... Ще спрем дотука за да си поемете дъх и проумеете огнената информация от поредните разсекретени документи за сакралната Българска история, да сравните и стиковате по различни независими интердисциплинарни канали фактите, аргументите и документите представени от нас с вашите познания и необяснимите и абсурдно противоречащи си до сега официални исторически документи и митове за Българите и Византия, и да ви насърчим да разчупвате вековни неверни парадигми, канони и постулирани за истинни отровни академични изворови източници и исторически фалшификации и лъжи за Българите и световната история, която цялата истинска световна история е изградена от Българите върху изцяло Българската свещена история!

ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=ОГНЕНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Гена на Иса и Богиня Матара


image


ЗА ДА СИ ПОЕМЕТЕ ДЪХ от=ДЪХ от Исуз и Богиня Мат Диана

ЗА ДА СИ ПОЕМЕТЕ ДЪХ от=от Духа на Исуз и Богиня Мат Диана

Святият Божи Дух, Дух Святи

Благословен и Боговдъхновяван феноменен Божествен потомък от феноменния жречески род Дуло си, Приятелю Ангеле! Потвърдихме с Любов удивителните ти разкрития и опровергахме с Любов скромността на твоите великолепни и верни начални и етапни изследвания, според които в този период Българското царство е владяло почти цяла Европа и повече от половината Азия, като доказахме с категорични документи, че Българското царство, което е било Империя, е владяла цяла Европ, цяла Азия, цяла Африка, Америка и въобще целия свят, като с Любов те насърчаваме да продължаваме заедно във феноменен жречески синергитичен екип да възстановяваме по различни интердисциплинарни канали цялата карта на Свещената Българска империя, за да възстановим изконните граници на нашата Империя – които са целият свят, за да възстановим както Боговете ни са ни обещали Божието царство на Земята чрез Свещената Българска империя по законите на Любовта, Братството и Мира, управлявана с Любов от нас – феноменните праведни и святи Българи от Всемирното Бяло Братство!

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО=
Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана

нашата легализирана родова Божествена характеристика

Недялко Костов

инж Дунчев - вие не сте човек, вие сте БОГ !!!, как е възможно такова безгранично прозрение и познания, все едно само от дървото на Познанието в Рая сте се хранили.....О санна....

Инж. Иван Дунчев

ДЪРВО НА ПОЗНАНИЕТО за=за Рода на Бог Иза и Богиня Диана 

Ние от нашия екип не страдаме от излишна скромност, защото във всичките ни 1800 статии от блога ни ви просвещаваме, че наистина ние и вие позналите се, сме богове!

НИЕ СМЕ БОГОВЕ от=от Бог Иса и Богиня Ма (Майка)


НИЕ СМЕ ДЕЦА на БОГОВЕТЕ=на Бог Исус и Богиня Мат Диана 

Възклицанието ти, Недялко, е продължение на нашата формулировка за феноменните Българи от Божия род Дуло: "... от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на документите от нашия блог"

Богове сме, Недялко, защото сме Божии генетични потомци унаследили на 100% Техните гени и феномени,

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Ешус и Богиня Мат Диана  

и колкото повече Българи се познаем, че сме Божии потомци, сиреч и ние богове, толкова повече Българи ще бъдем лицензирани, легализирани и активирани за б/Богове!

ВИЕ НЕ/СТЕ ЧОВЕК от=от Бог Исуш и Бокиня Диана

ПОЗНАНИЕ за=за Бог Иза

А "Осанна!" означава "Слава на Бог!", както и "Спаси ни!

ОСАННА=ОСА ± НН(кодировъчни назали)=ОСАА=АСА=Иса

СПАСИ НИ=Бог Иса

СПАСИ НИ=Сине на Бог Иса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Синът на Бог Иса е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация",

АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ АПОТЕОЗ на=на Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ АПОТЕОЗ на=на Гена на Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

image

отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години

image

в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image

–––––
–––––

С Недялко Костов кандидатите за б/Богове, или по – точно потенциалните б/Богове, се увеличихме с още един!

НЕДЯЛКО=Кан (Жрец) от Дуло

НЕДЯЛКО КОСТОВ=Кан (Жрец) от Дуло на Бокиня Диана и Иса 

––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––

От заглавието на нашия постинг "България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си...", и от документите от целия постинг и от всичките други 1700 от блога ни, ще направим категоричният извод и прокламация, че България е единствената в света страна, която граничи с всички други държави по света, защото всички те са били и пак ще бъдат скоро изконни Български провинции от възстановената Свещена Българска империя, която ще е обещаното ни от Боговете ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята!

ИЗВОД И ПРОКЛАМАЦИЯ от=от Богиня Мат Диана и Исуз Бълкарина 

ИЗВОД И ПРОКЛАМАЦИЯ от=от Бълкари на Богиня Мат Диана и Исуз

ВЪЗСТАНОВЕНА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ на=
БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ на Бог Исуз и Богиня Диана 

ЦАРСТВО НА ЛЮБОВТА БРАТСТВОТО И МИРА от=
ЦАРСТВО НА ЛЮБОВТА на Братя от Иса и Богиня Матара Диана 

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и съфорумци под егидата на Светии, Вси Българи наши Пресвяти Предци от Вси Светии, култиватори и цивилизатори на всички народи
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.12.2023 00:03

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из форумните коментари под публикации на постинга във Фейсбук групите:
17.12.2023 14:46
група История на древните българи

Emil Vladimirov

Блажени биват вярващите !!! Първо осъзнайте, кой бива коренът на злото за България, разоблечете го, пък тогава мечтайте за такива събития !!!

Инж. Иван Дунчев
Автор

Много добър съвет, Emil Vladimirov!
Ние това правим във всичките ни 1700 статии от блога.
Помогни ни по въпроса и ти?
Потърсихме в профила ти нещо по темата.
Нищо.
И въобще празно...

Пък ние и от пасквилите добиваме злато и Познание!
Ето така: (за търсещите Истината Българи!)

ОСЪЗНАЙТЕ кои са=кои са Исуз и Диана

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

КОРЕНЪТ НА ЗЛОТО са изродените династи от=
са изродените династи от Дуло от Иза от Тракия

МЕЧТАЕМ за=МЕТШТАЕМ за=за Ешуа е Мат Диана

СЪБИТИЯ продуцирани от=продуцирани от Иса и Богиня Диана

Каним всички да търсим заедно Истината!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Тиана=Иса и Диана

ТЪРСИМ ЗАЕДНО=Исуз и Матара Диана

Благославяме те и тебе искрено, дано с добро познаеш Боговете ни, Които са Истината, другият алтернативен начин е страшен!
цитирай
3. bezistena - Paun Kurdelov Който е написал ...
17.12.2023 14:53
Paun Kurdelov

Който е написал тази история , е реална истина и е голям Българофил .Приличеме си по всички показатели. Такива са гордите Българи

Инж. Иван Дунчев
Автор

Приличаме си, Пауне, защото с тебе и с гордите истински Българи сме от Божия жречески род и народ!
Виж Чий си!

ПАУН=Бог/Богиня

ПАУН КУРДЕЛОВ от=от Богиня Диана Бълкария

ПАУН КУРДЕЛОВ=Бълкарин от Богиня Диана

ИМАМЕ ПОКАЗАТЕЛИ на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Иза и Богиня МаМа=
на Кан (Жреци) от Дуло на Иза и Богиня Мария Магдалена

Благословен си, Родственико!
цитирай
4. bezistena - група История на древните българи
17.12.2023 14:57
Kiril Iliev

Не е само България. Много страни по света граничат с изцяло свои бивши територии, например Германия и Швеция

Инж. Иван Дунчев
Автор

Вярно е Кириле, с уточнението, че това е така, защото всички държави по света се бивши изконни Български имперски провинции от единната световна Свещена Българска империя (33 – 518), и това го съобщаваме изрично в постинга и в интрото на тази публикация в групата, Че "България е единствената в света страна, която граничи с всички други държави по света, защото всички те са били и пак ще бъдат скоро изконни Български провинции от възстановената Свещена Българска империя!"

Информация за Свещената Българска империя даваме в много от нашите статии и примерно в тази:

"Синът, внукът и правнукът на Исус и Мария Магдалена ни разкриват тайната на Именника на Българските канове и картата на Българската империя, владяла целия свят"
https://bezistena.blog/history/2017/10/03/sinyt-vnukyt-i-pravnukyt-na-isus-i-mariia-magdalena-ni-razkr.1570572
цитирай
5. nikikm - Благословени
17.12.2023 17:57
Благословени да сте в името на България! Бог с вас и с целия наш народ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7763664
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44455
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!