Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2023 07:59 - Как примката около шията се затяга …
Автор: anthroposophie Категория: История   
Прочетен: 3946 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

И тази година мина под знака на идването на Ариман, както е от началото на този век. В последните години ставаме свидетели как събитията протичат все по-бързо. Ние не успяваме да преработим впечатленията от един шок и вече идва следващият. Няма пауза за поемане на дъх, няма милост. А спуснатите отгоре наративи искат да изключим мисленето си и да вярваме - но не в Бога, а в официалната версия за вируси, войни, политики. Доброто и злото, красивото и уродливото сякаш са разменили местата си. С всичко това Ариман ни отклонява от предвидения от Бога път на развитие, стреми се да ни узурпира. Този мощен изостанал дух не е човек и не може да бъде измерен или разбран по човешките критерии. Затова всичко, което се случва, ни се струва толкова нечовешко и абсурдно. 

Съвременният човек прилича на някой, на когото едновременно му издърпват килимчето изпод краката, докато му слагат примка на шията и я стягат и в същото време го наводняват до устата. Ако се подхлъзне, ако загуби равновесие, ще падне; ако си отвори устата, за да поеме въздух и да не се задуши от стягащата се примка, ще се нагълта с вода. 

С издърпването на килимчето под краката ни се цели да изгубим традиционните си ценности, които са били досега устои на живота и човешката цивилизация и култура. Тук спадат богосъздадените два пола, семейството като съюз на мъжа и жената, Коледата, към която посягат и искат да забравим и нея, пренаписването на литературата (Астрид Линдгрен вече я редактираха, а отскоро и Агата Кристи стана жертва на политкоректната цензура), забраната за използване на думи като негър, индианец и пр.

                image

За мен като художник е страхотно да мога да направя тази снимка. Това, че Пресветата майка е изобразена от транссексуална жена, а Исус - от хомосексуален, ексцентричен моден дизайнер е чудесно”, казва фотографът Харалд Гльоклер за своята грозна пародия на шедьовъра “Пиета” на Микеланджело.

Наводнени сме с гмо-храни, облъчени сме отвсякъде от пропаганда и лъжи и от вредни за здравето лъчения. Например на различни места в Европа хората наскоро внезапно получиха оплаквания след инсталиране на антени за 5G близо до жилищата им (внезапни кръвоизливи от носа в Италия (https://comedonchisciotte.org/allarme-5g-a-trento-le-persone-sanguinano-dal-naso/ ) и сърдечни проблеми в Швеция (https://childrenshealthdefense.org/defender/cardiac-symptoms-49-yr-old-5g-antenna-wireless-radiofrequency-radiation/ ).

Примката на шията е тоталният контрол, който идва от всички посоки и се отнася до целия ни живот. Всички знаем за предвидените цифрови паспорти, но Ариман е подготвил и още “дарове”. Ще дам два съвсем пресни примера за планирани нововъведения, които ще ни направят в следващите месеци и години още по-прозрачни и контролирани/манипулируеми. 

На здравния фронт вече е почти готово отменянето на лекарската тайна, което досега беше част от нашата свобода на индивиди. Две водещи комисии на Европейския парламент - Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи и Комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните  - гласуваха на 28.11. 2023 в подкрепа на създаването на "Европейско пространство за здравни данни" (ЕПЗД), в което ще бъде събрана информация за цялото медицинско лечение, проведено от даден гражданин

(https://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2014_2019/plmrep/COMMITTEES/CJ43/AMC/2023/11-28/Item4-EHDS-compromiseamendments_EN.pdf ) Правото на пациентите да възразяват срещу медицинските си досиета ще бъде премахнато. По-конкретно законът на ЕС ще задължава лекарите да качват в новото пространство за здравни данни резюме на лечението на всеки пациент (член 7). Не се предвиждат изключения или право на възражение за особено чувствителни заболявания и терапии, като например психични разстройства, сексуални заболявания и разстройства, като например импотентност или безплодие, СПИН или терапии за пристрастяване. Пациентите ще могат да възразяват срещу достъпа на други доставчици на здравни услуги до тяхното електронно досие на пациента само ако не е налице спешност (член 3, параграф 9). Това задължително електронно пациентско досие с общоевропейски достъп крие рискове от кражба, хакване или загуба на най-личните данни за лечението и заплашва да лиши пациентите от всякакъв контрол върху събирането на информация за техните заболявания. С това лекарската тайна отива в небитието.

В застраховането също се подготвя “прозрачният шофьор”. Според вътрешна информация от известна немска застрахователна компания, се предвижда в рамките на 10 години вече да не е възможно да се застраховат "стари автомобили". Хората ще бъдат принудени да купуват "цифрови" автомобили (в противен случай няма да имат застраховка). Тези автомобили ще бъдат онлайн денонощно и ще комуникират в реално време със застрахователната компания, пътната полиция, отдалечената поддръжка и т.н. В зависимост от стила на шофиране, времето/скоростта/водача, застрахователната премия ще се коригира автоматично. Т.е. ако някой кара прекалено бързо или рисково, не само ще плаща глоба, но и застрахователната му премия ще се увеличи автоматично. А ако премията не е платена, няма да може да се стартира автомобилът. Това няма да е еъзможно и ако водачът е пил, защото колите от следващото поколение ще имат интегриран задължителен алкохолен анализатор. А дори и алкохолът в кръвта да е под "допустимото количество", тези данни ще бъдат предавани на застрахователната компания и тя ще определя по-висока премия.  

Това са само няколко примера за това как ние, днешните хора, сме атакувани от три страни. Тъмните са неуморни - ако един план не успее, веднага се придвижват десет други, защото техният силен коз е количеството, масата слуги, съсъди - обсебени хора с изместено съзнание, съзнателни злодеи, урсули, бурли, швабовци, гейтсовци, кой купен за пари, кой доброволен помагач от кретенизъм, кой с претенция да си играе със света като с Лего. Козът на Христос и архая Михаил, в чиято епоха се намираме, е качеството. И един-единствен човек може да направи много с решението си да извърши действие или да се въздържи от действие. Ако хората знаеха, че не са безгласни букви, а важни парчета от мировия пъзел, те щяха да застанат отговорно на мястото си със съзнание за собствената си стойност. От всеки зависи, всеки е важен, всеки може да се окаже в ситуация, която да е решителна за една група, една страна или за цялото човечество - за добро и за зло. От няколко депутата в Бундестага, които гласуваха против, в края на 2021г. Германия се размина със задължителната ваксинация срещу ковид. Един човек пък стана причина войната в Украйна да продължи и след пролетта на 2022г. и да загинат още стотици хиляди души - ето впрочем как изглежда този човек, умилително разхождайки кученцето си:

                         image

И все пак, не всичко върви по план за тъмните, много неща им се объркаха. Покрай пандемията много хора се събудиха. Затова и ротшилдовите зашифровани корици на “Икономист” вече са стават безинтересни - те показват само желаното от тези кръгове, но има и други фактори, които са извън техен контрол.

                           image

Корицата на “Икономист” за 2024 г. (жената над Зеленски не е някоя велика украинка, а кандидатка за президентка на Мексико.)

Заради тези неуспехи се засилва натискът, нещата се форсират, защото Ариман има още само няколко години, преди да се появи на сцената в човешко тяло и представяйки се за Христос-Спасителя, да овладее колкото може повече хора. Затова и гаврата с християнските добродетели и символи, опорочаването и опошляването на всичко свято за човека, стават все по-чести и дръзки. Знае ли някой у нас например, че все по-популярни сред западните сноби са сатанинските украшения за коледната елха? Елхата е един от символите на Рождественския празник, който ни връща към произхода на човека, към райското дърво. (Затова в някои области на Германия в миналото са закачали червени ябълки по елхата.) Днес хората намират за много изтънчено и оригинално да си закачат сатанински символи по коледната елха - обърнати пентаграми, та дори и малкия Бафометчо като контрапункт на младенеца Исус!

    image

                                                  Сатанински играчки за елха

Можем само да се надяваме, че тази мода няма да стигне до България. И нека в тези дни, в които украсяваме елхата у дома, да украсим и вътрешната си елха, но с духовни плодове, които сме придобили през годината, а не с бурени и пошлости.

  




Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anthroposophie
Категория: История
Прочетен: 843513
Постинги: 459
Коментари: 15
Гласове: 6208
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930