Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2020 08:39 - Бил Гейтс и Антикеш-Алианса
Автор: anthroposophie Категория: История   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 10.07.2020 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За повечето хора е известна актуалната дейност на Бил Гейтс, който от компютърен гений все повече се превръща в кандидат за месия, искащ да “спаси” човечеството чрез новите технологии. Точно на космическия Великден тази година той има нахалството да обяви в интервю по немската държавна телевизия АРД, че всички седем милиарда земни жители щели да бъдат ваксинирани (https://youtu.be/cL3F6Cd0480). Но не е толкова известно участието на милиардера-специалист по всичко в един друг проект, за който ще стане въпрос тук. Този проект незабележимо за масовата публика, но затова пък доста ефективно работи за премахването на парите в брой по света. 

Става въпрос за Алианса “
По-добро от парите в брой (https://www.betterthancash.org). Основан е през 2012 като международно обединение на правителства, фирми и международни организации с цел да се ускори прехода от парите в брой към дигиталния начин на разплащане. Основни членове на Антикеш-Алианса са фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, както и “Мастъркард”, “Виза”, “Кока кола”, “Унилевър” и под. световни компании. Като държави-членки са вербувани множество страни от Третия свят, напр. Афганистан, Бангладеш, Бенин, Руанда, Уганда, Виетнам и др. Те са избрани неслучайно, защото Алиансът изпробва премахването на парите в брой най-напред в бедните държави чрез т.нар. хуманно звучащо “финансово включване”. Според него всички бедни хора трябвало да имат собствена банкова сметка, т.е. да бъдат вкарани в системата. А системата, както пише известният немски икономист и радетел за запазване на кешовите разплащания Норберт Херинг, е онова, с което “Пейпал”, “Майкрософт”, “Виза”, “Мастъркард” и под. с всяка трансакция печелят пари и както Бил Гейтс заявява, “трябва САЩ да могат да запаметяват всяка трансакция , да я проследяват и при необходимост да я блокират”. Очевиден е финансовият интерес на основателите на Антикеш-Алианса да пласират собствените си продукти вместо парите в брой.   

Как действат те? - Като избират за членове банкрутирали държави от Третия свят, чийто елит е завършил на Запад, опитал е западния начин на живот и е завързал контакти тук-там. Държавите от Третия свят имат толкова проблеми, че с удоволствие приемат да станат опитни зайчета за изпробването на едно-друго - от ваксиниране до обезкешаване. Пример е последната държава-членка, присъединила се към Бил Гейтсовия Антикеш-Алианс - Судан. Там Световната банка финансира проект с гръмкото име “семейно подпомагане”. По него населението ще получава по 5 (пет) долара на човек на месец, но държавата и хората са толкова бедни , че за да вземат тези пари ще се съгласят с удоволствие да участват във въвеждането на дигиталните пари. Страната, от която богатата на нефт южна част се отцепи, е разкъсвана от гражданска война, на територията й действат бунтовници срещу правителството, а населението живее в крайна бедност. Суданската реформа и присъединяването към Антикеш-Алианса са дело на финансовия министър Ибрахим Елбадави, следвал в САЩ и работил дълги години за Световната банка във Вашингтон. От 2009г. той е гостуващ учен във финансирания от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс ”Център за глобално развитие” със седалище във Вашингтон. Премиерът Абдала Хамдок пък е следвал във Великобритания и е работил за ООН като зам. изпълнителен директор на Икономическата комисия за Африка. Судан се намира в американския списък на държавите, подкрепящи тероризма, което го лишава от много приходи и затова парите, получени по програмата за семейно подпомагане, са добре дошли. За тях суданските власти са готови да участват вексперимента, при който освен другото, могат да се идентифицират и обезвредят бунтовниците. Това става, като се регистрира биометрично населението в районите, в които действат антиправителствени групи и на хората се раздадат мобилни телефони за осъществяване на безкешови плащания. Така освен другото ще може да се следи кой къде пребивава, с кого контактува и разбира се, може да му се спре месечното плащане, ако се установи, че е във връзка с антиправителствени елементи.  

Според Норберт Херинг в развитите страни премахването на банкнотите и монетите се затруднява поради това, че хората държат на правото си да плащат в брой (https://sputniknews.com/analysis/202005071079213583-bill-gates-and-his-war-against-cash-are-a-threat-to-our-liberty-economist-warns/). Затова там могат да се използват само непреките мерки, препоръчвани от Международния валутен фонд, които целят да направят кешовото плащане финансово по-неизгодно. Така напр. една българска банка с афинитет към ски спорта наскоро въведе такса от 30 стотинки на операция, ако теглиш пари от собствената си сметка от техен банкомат (от банкомат на друга банка таксата е дори 1.30 лв.).  

Връзката между дигиталните пари и Новия световен ред на Антихриста е очевидна. Тя е крачка към последващото чипиране на човечеството, за да се изпълни пророчеството в “Откровението” на Йоан Богослов “да не може никой да купува или продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име". Дигиталните пари принуждават хората да следват като овце зададените им правила, позволяват проследяване чрез контрол върху всяко похарчено евро - да ни е честита чакалнята за еврозоната! При съпротива срещу издадените наредби (напр. принудителна всксинация) достъпът до дигиталните пари ще бъде отнеман и така ще се предотврати всеки опит за противодействие на тоталитарното световно правителство.   

С участието си в Антикеш-Алианса Бил Гейтс за пореден път се изявява като служител на Ариман. А Ариман иска преди официалната си “премиера” пред човечеството то да е преминало към дигитални пари, да е под пълен контрол и имунизирано против духовни стремежи. Тук Ковид 19 и под. болести са само параван на истинската цел - предсказаната от Рудолф Щайнер ваксина против духовността. И разбира се, не може да се мине без участието на фондацията на Бил и Мелинда, които чрез подставени фирми
саботират опитите на ООН за регулация в областта на синтетичната биология и генното инженерство (който се интересува, нека потърси информация за изтеклите т.нар. gene drive files).  

Бранко Любич - антропософ и актьор, участващ в постановките на Мистерийните драми на Рудолф Щайнер в Гьотеанума в Дорнах, сравнява доста удачно Бил Гейтс с образа на Фердинанд Райнеке от третата мистерийна драма. В статията си “Отборът на Райнеке и неговият вдъхновител” в сп. “Europдer“ (9-10/2020) той пише за хората като Бил Гейтс: “Райнеке е образът на човек, който служи като инструмент на Ариман... Той е блестящ, високоинтелигентен, но не цени духовното познание, а държи много на техническите и научните знания. От човешка гледна точка е успешен защитник на своите визии, волеви импулси и намерения, чиито ежедневни действия също са финансово изгодни. Но за духовно обученото око такъв човек представлява един човешки аз, който с всичките си таланти и импулси е изцяло в услуга на Ариман; чрез внушенията и вдъхновенията на тази противоборстваща сила той е старателно подготвен да реализира нейните планове.”

В последните години ние сме свидетели как този отбор постепенно се попълни и започна да действа. А участниците му, между които са Рей Кърцуайл, Илон Мъск, Бил Гейтс, в оставащото време до възцаряването на Ариман все по-открито се проявяват като истински негови служители.  



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anthroposophie
Категория: История
Прочетен: 842022
Постинги: 459
Коментари: 15
Гласове: 6206
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930